Sat de Vacanta Căsoaia

De la ClubRV-RO Wiki

Detalii

Pagina de web http://www.casoaia.ro Email: mailto:casoaia@ymail.com si mailto:welusin@yahoo.com

Complexul turistic Căsoaia este situat într-o depresiune din munții Zarandului, înconjurat de mirifice păduri de foioase, la o altitudine de aproximativ 230 m pe malurile paraului Araneag, oferind turistilor conditii optime de cazare si agrement. Numele l-a primit chiar de la turisti care, strabatand superba padure, cu ani in urma, au descoperit o casa care se pare ca era cea mai mare din zona si au numit-o "casoaia".

Izolata in mijlocul naturii, in susurul paraului, complexul ofera o ambianta romantica. Zona are o veche traditie in domeniul mineritului pana la mijlocul sec. al XIX-lea aici functionand mine de aur si arama. Urmele lor se mai vad si astazi la "Minele batrane" situate la 2 km de complex, unde se pot identifica unele galerii.

Aerul puternic ozonizat combinat cu frumusetea peisajului confera o atmosfera de relaxare placuta si tonifianta, oferind numeroase posibilitati turistice si de agmement.

De asemenea, in imediata vecinatate a taberei, la 200 m, se afla tabara internationala de sculptura.

Harta

Imagine reprezentativa _Sat_de_Vacanta_Csoaia
Adresa: La 50 km de Arad, se trece prin Târnova și Arăneag
Telefon: 0742-057.666

Coordonate GPS: N 46°13'0.08'' E 21°45'11.59''
Coordonate GPS in notatie zecimala: N 46.21669 E 21.75322

Link-uri interesante:
Deschide harta cu locatia in Google Maps
Afiseaza traseu in Google Maps, pornind din: Bucuresti, Bacau, Cluj-Napoca, Craiova, Galati, Sibiu, Suceava, Oradea, Timisoara

Se încarcă harta...
Adus de la „http://wiki.clubrv.ro/wiki/index.php?title=Sat_de_Vacanta_C%C4%83soaia&oldid=712